Campanyes de Publicitat a Gmail

La publicitat a Gmail és una de les formes publicitàries de Google més recents. Pertany a la Xarxa Display i tot i el seu curt recorregut, ha esdevingut una de les maneres més eficients i econòmiques d’arribar a clients i persones realment interessades en uns productes o serveis específics.

Aquests anuncis aparèixen a l’apartat de promocions de les bústies de Gmail i es basen principalment en paraules clau i interessos. Així doncs, és un tipus de publicitat d’oferta molt segmentada.

El procediment pel qual es mostren els anuncis de Gmail està totalment automatitzat, ningú llegeix els correus per a decidir quins anuncis aparèixen, preservant la privacitat.

Impacta a usuaris que realmente estan interessats en el teu negoci. Les campanyes de Gmail permerten una segmentació de públics molt concreta.
Exposa els teus productes o serves de manera clara, directa i atractiva.
Arriba a les bústies de Gmail de milers d’usuaris, que consulten el correu en diversos moments del dia, i des de diferents dispositius. Ser-hi en el moment precís, pot fer crèixer el teu volum de negoci.
Les campanyes de Gmail ofereixen diferents opcions als usuaris impactats. Poden desar el missatge (anunci) a la bústia d’entrada, reenviarlo o simplement fer click. Això fa que aquestes campanyes siguin altament efectives, bé per l’usuari final o pel seu cercle.
  1. Tria els serveis o productes concrets que vols oferir
  2. Comunican’s quin és l’objectiu de la campanya
  3. Agencia SEM configurarà i iniciarà la campanya
  4. Comença a veure resultats i experimentar canvis al teu negoci
  5. Rep el nostre informe mensual

En quins formats em puc anunciar?

Demana’ns el teu Pressupost